FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovniku 17. susret ribara Hrvatske

DUBROVNIK, 22. listopada 2012. (Hina) - Susret ribara Hrvatske obrtničke komore, 17. po redu, održat će se 25. i 26. listopada u Dubrovniku u organizaciji Ceha za ribarstvo i akvakulturu HOK-a.

Kako je danas istaknuo na konferenciji za novinare predsjednik Ceha Vladan Bojić, na ovom tradicionalnom ribarskom skupu raspravljat će se o aktualnim temama vezanim za problematiku ribarstva.

Bit će govora o inicijativama i aktivnostima Ceha za ribarstvo i akvakulturu tijekom proteklih godinu dana, kao i o aktualnom stanju i perspektivama hrvatskog ribarstva.

"Izuzetno važne teme o kojima ćemo govoriti bit će planovi upravljanja ribolovnim područjem na Jadranu te provedbe mjera strukturne politike u ribarstvu danom stupanja u EU", naglasio je Bojić. Dodao je kako će se raspravljati i o stanju marikulture, hrvatske ribarske flote i njezinoj perspektivi u EU, te stanju ribolovnih resursa na Jadranu.

Značaj dio susreta rezerviran je i za raspravu tijekom koje će sudionici iznijeti svoja mišljenja i stavove na temelju kojih će biti usvojeni zaključci ovogodišnjeg ribarskog skupa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙