FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 2. listopada

ZAGREB, 2. listopada 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 2. listopada koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primit će izaslanstvo Udruge veterana 5. gardijske brigade "Sokolovi". Za izniman doprinos postrojbe i njezinih pripadnika u Domovinskom ratu, zaštiti mira i ustavnog poretka Republike Hrvatske, a u prigodi dvadesete godišnjice ustrojavanja, predsjednik Josipović uručit će im Povelju Republike Hrvatske, a predviđeno je i njegovo obraćanje. (9 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Potpredsjednik hrvatske vlade za unutarnju, vanjsku i europsku politiku Neven Mimica i potpredsjednik hrvatske vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić sastat će se s povjerenikom EU za proračun i financijsko planiranje Januszom Lewandowskim (8,45 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2). Nakon sastanka su predviđene izjave za medije.

ZAGREB - U povodu objave "Polugodišnjeg izvještaja GONG-a o transparentnosti rada Vlade Republike Hrvatske u 2012. godini", GONG će održati konferenciju za novinare na temu "Koliko otvoreno vlada Vlada?". Izvještaj će predstaviti Berto Šalaj, predsjednik Vijeća GONG-a i Dragan Zelić, izvršni direktor GONG-a (10,30 sati, GONG, Trg bana Josipa Jelačića 15/IV).

ZAGREB - U Ministarstvu turizma održat će se konferencija za novinare na kojoj će ministar turizma Veljko Ostojić i predsjednik Uprave Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR) Anton Kovačev govoriti o kreditima koji su ove godine odobreni za turističke projekte te će omogućiti nove investicije za razvoj hrvatskog turizma (11,00 sati, Ministarstvo turizma, Prisavlje 14).

ZAGREB - U organizaciji Kriznog stožera TŽV-a Gredelj održat će se prosvjed radnika te tvrtke zbog neisplate plaća i trenutne situacije u TŽV-u Gredelj. (12,05 sati, upravna zgrada Gredelja, Vukomeračka cesta 89).

ZAGREB - Hrvatsko kulturno vijeće i Hrvatska kulturna zaklada organiziraju tribinu "Svi razlozi protiv ratifikacije ugovora s BiH", potaknutu najavom Vlade o ratifikaciji tog ugovora. Na tribini će, najavljeno je, nastupiti povjesničari, pravnici i političari koji će razjasniti kronologiju spora i objasniti razloge protiv ratifikacije ugovora (19 sati, dvorana "Hrvatskoga slova", Ulica Hrvatske bratske zajednice 4).

ZADAR - Utakmica 2. kola regionalne košarkaške ABA lige, Zadar - Crvena zvezda (18 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙