FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Međunarodni investicijski forum u Dubrovniku

DUBROVNIK, 28. rujna 2012. (Hina) - Pod pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića u Dubrovniku će se 26. listopada održati Međunarodni investicijski forum Dubrovnik 2012.

Kako je naglasio dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić, forum ima tri ključna cilja, a prvi je lokalnim i međunarodnim investitorima predstaviti mogućnosti ulaganja u dubrovačko-neretvansku županiju kao važnog dijela šire regije jugoistočne Europe.

Potom je cilj jasno prikazati prednosti ulaganja u županiju na temelju definiranog prostornog plana, novih poticaja za investitore i strukturnih vladinih reformi, te zadobiti povjerenje investitora da regionalna i lokalna samouprava želi biti partner i od pomoći u rješavanju mogućih i postojećih zapreka u procesu investicijskog ciklusa, rekao je župan.

Na forumu se očekuje sudjelovanje brojnih predstavnika domaćih i međunarodnih kompanija te veleposlanika EU u RH Paula Vandorena, prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića, predsjednika Ive Josipovića te drugih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙