FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poljsko-američki putnički agenti u Dubrovniku

DUBROVNIK, 19. rujna 2012. (Hina) - Hrvatska turistička zajednica u suradnji s turističkim zajednicama Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika u Dubrovniku je danas organizirala poslovnu radionicu pod nazivom "Buy Croatia".

Radionica je organizirana za članove Udruženja američko-poljskih putničkih agencija SPATA koji svoju 54. konvenciju održavaju od 18. do 25. rujna u Dubrovniku.

Uz današnju poslovnu radionicu "Buy Croatia" bit će održana još jedna, 23. rujna u Opatiji.

Poljsko-američke putničke agente danas je pozdravio direktor Županijske turističke zajednice Vladimir Bakić, a za boravka u Dubrovniku upoznat će se s turističkom ponudom grada i okolice.

Radionica Buy Croatia iskorištena je za uspostavljanje kontakata između hrvatskih i američko-poljskih turističkih subjekata s ciljem povećanja obuhvata Hrvatske u programima stranih partnera s tržišta SAD-a.

Tržište SAD-a vrlo je važno za grad Dubrovnik budući su gosti s toga tržišta na sedmom mjestu po broju dolazaka i noćenja od početka 2012. godine.

Ukupno je u Dubrovniku od početka godine boravilo 27.684 turista iz SAD-a koji su ostvarili 84.908 noćenja.

Kako je kazao direktor HTZ-a Niko Bulić, sudionici konvencije predstavljaju 18 različitih turističkih agencija sa područja SAD-a i ovakve radionice prilika su da se uspostavi bolja suradnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙