FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovniku niz skupova inozemnih turističkih agencija

DUBROVNIK, 18. rujna 2012. (Hina) - Udruženje turističkih agencije SPATA, američke agencije čiji su vlasnici porijeklom Poljaci, održat će svoj 54. godišnji sastanak u Hrvatskoj i na njemu će sudjelovati oko 70 članova SPATA-e, priopćeno je iz Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

Program boravka uključuje niz turističkih mjesta od Dubrovnika do Opatije te obilazak Plitvičkih jezera i Zagreba. Tom prigodom bit će im pripremljen poseban program dobrodošlice te prezentirana hrvatska turistička ponuda.

Osim godišnje sastanka SPATA u Dubrovniku će se u idućih nekoliko mjeseci održati niz sastanaka i kongresa različitih udruženja turističkih agencija i to godišnji sastanak udruženja austrijskih turističkih agencija ORV 21. i 22. rujna, potom prezentacija programa touroperatora Thomac Cook krajem listopada, kongres švicarskih turističkih agencija SRV i godišnji sastanak Agencije Havas Voyages u studenom.

Svi navedeni programi bit će prilika i za prezentaciju hrvatske turističke ponude i poslovne susrete sa sudionicima ovih sastanaka, ističu iz Turističke zajednice.

(Hina) xddub yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙