FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šesti MobilityDay 27. rujna u Zagrebu

ZAGREB, 6. rujna 2012. (Hina) - Šesta po redu regionalna konferencija o mobilnim tehnologijama MobilityDay održat će se 27. rujna u Zagrebu sa središnjom temom povezivanja mobilnih rješenja i pametnih uređaja kroz računalni oblak, a okupit će oko 350 sudionika.

Program konferencije najavili su na današnjoj konferenciji za medije organizatori Andrej Radinger iz tvrtke Mobendo i Tomislav Bronzin iz tvrtke Citus koji su i pokretači te konferencije.

Ističući kako MobilityDay iz godine u godinu ima sve veći broj tema koje treba obraditi s obzirom na brzi razvoj mobilnih tehnologija, Radinger je najavio da će stoga ove godine proširiti teme konferencije na rješenja za pametne uređaje.

Dosta će se stoga govoriti o multiplatformskom razvoju aplikacija i integraciji različitih pametnih uređaja (tableta, smartphone-ova i sličnih), kao i o novom Windows 8 operativnom sustavu.

Dotaknut će se i trendova mobilnog plaćanja, sigurnosti mobilnih uređaja, mogućnostima i izvorima financiranja za mobilna rješenja te potrebi njihove primjene u poslovanju i svakodnevnom životu.

Ukupno će na konferenciji biti 24 predavanja u četiri panela/smjera, a Bronzin očekuje i brojne studente te start-up tvrtke iz Hrvatske i drugih zemalja regije s njihovim inovativnim aplikacijama.

Kazao je i da potražnja za mobilnim aplikacijama i u Hrvatskoj, kao i u svijetu raste, ali da se primjećuje da poslovni svijet pomalo u tome zaostaje za svjetskim trendovima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙