FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počela izgradnja kanalizacije u splitskom naselju Sirobuja

SPLIT, 4. rujna 2012. (Hina) - Radovi na izgradnji 12,5 kilometara kanalizacijske mreže u prigradskom splitskom naselju Sirobuja danas su službeno otvoreni a vrijednost radova će, kako je rekao dogradonačelnik Jure Šundov, iznositi oko 50 milijuna kuna.

"Da je gradonačelnik Željko Kerum ovdje, onda bi on upalio bager jer on zna raditi s bagerom a ja ne znam, ali ja to radim u njegovo ime", rekao je Šundov koji je radove otvorio popevši se na bager i upalivš ga.

Šundov je kazao kako je Hrvatska građanska stranka (HGS), čiji je on član, u predizbornoj kampanji prije lokalnih izbora održanih 2009. obećala da će urbanizirati Split te da je današnje otvaranje radova izgradnje kanalizacije u naselju Sirobuja dokaz tomu.

Svečanosti je, između ostalih nazočila i predsjednica splitskog Gradskog vijeća Nevenak Bečić, sestra gradonačelnika Keruma, koja je rekla kako se današnjim otvaranjem izgradnje kanalizacije ispunjava "još jedno predizborno obećanje gradonačelnika Keruma", te je dodala kako vjeruje da će aktualna splitska vlast na čelu s Kerumom "dobiti još jedan mandat".

Na upit hoće li se Kerum kandidrati i na lokalnim izborima 2013. i tko će mu biti suradnici, ona je rekla da će o tomu on odlučiti ali da ne sumnja u pobjedu Hrvatske građanske stranke na izborima u Splitu.

Na pitanje je li u svađi s bratom Kerumom i da se "povukla" iz njegovih tvrtki, Bečić je kazala: "Bože, sačuvaj", dodavši kako novinari znaju objaviti "gomilu gluposti" koje ne želi komentirati.

"Kerum će se pojaviti u javnosti kad on to odluči. Nikad nitko nije mogao upravljati njegovim životom pa neće to ni novinari", rekla je Bečić odgovarajući na upit kada će se gradonačelnik Kerum pojaviti u javnosti po službenoj dužnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙