FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 5. kolovoza 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza za Hrvatsku danas Državnog hidrometerološkog zavoda (DHMZ).

ZAGREB

Zbog odrona na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera, kod Koranskog mosta, vozila se propuštaju naizmjence, pa za gušćeg prometa dolazi do zastoja, izviejstio je Hrvatski autoklub (HAK). Prometna policija povremeno preusmjerava vozila od Grabovca preko Ličkog Petrovog Sela do Prijeboja i obratno. (D1-D217-D504-D1).U povodu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja bit će zatvorena državna cesta D33 u Kninu danas od 07,00 do 23,00 sata. Vozit će se obilazno preko Biskupije. Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t bit će zabranjen promet danas od 12 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti D1. Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: Rupa, Pasjak i Bregana na ulasku, Bajakovo na izlasku, a Macelj i Kaštel u oba smjera. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano i vruće, u unutrašnjosti i vrlo vruće. Vrlo mala mogućnost kratkotrajnih lokalnih pljuskova i grmljavine postoji ponajprije krajem dana u područjima koja graniče sa Slovenijom. Vjetar većinom slab jugoistočni i jugozapadni, na Jadranu slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 31 i 36, u Slavoniji, Baranji i unutrašnjosti Dalmacije od 36 do 38 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙