FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brodotrogir pozdravio odluku Vlade o prodaji tog brodogradilišta D. Končaru.

SPLIT/TROGIR, 19. srpnja 2012. (Hina) - Uprava Brodotrogira pozdravila je današnju odluku Vlade da se to brodogradilište proda tvrtki Kermas energija poduzetnika Danka Končara.

Brodotrogirova uprava je ocijenila da se ponuda Končareve tvrtke Karmas energija temelji "na određenom programu restruktiuriranja Brodotrogira, a glavna značajka je održati i unaprijediti brodogradnju kao temeljnu djelatnost".

Svaki investitor koji prihvaća naš program restrukturiranja je dobrodošao i mi ga prihvaćamo, ističu iz Brodotrogira.

"Zato i pozdravljamo ovu odluku Vlade jer to je baš ono što se želi napraviti na ovom prostoru brodogradilišta. Uz zadržavanje brodograđevne djelatnosti to podrazumijeva i investiranje u tehnologinu, reduciranje površine predviđene za gradnju brodova i niz drugih aktivnosti kao što je marina, servis, vezovi za superjahte i njihovo servisiranje, kompatibilne djelatnosti uz brodogradnju, diversifikacija dijela proizvodnje i dijela kapaciteta", navodi se u priopćenju službe za odnose s javnošću trogirskog brodogradilišta.

Vlada je na današnjoj sjednici odlučila 1.177.014 dionica trogirskog brodogradilišta prodati Končarevoj tvrtki Kermes energija, jer je tu ponudu ocijenila boljom od ponude tvrtke More Trogir.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙