FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karamarko na radnom sastanku u Splitu

SPLIT, 17. srpnja 2012. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sastao se danas u Splitu s članovima splitsko-dalmatinskoga Županijskog odbora HDZ-a, predsjednicima gradskih i općinskih organizacija HDZ-a te županije te predstavnicima HDZ-ove mladeži, s kojima je razgovarao o stranačkim aktivnostima, doznaje se od domaćina sastanka - predsjednika splitsko-dalmatinskoga HDZ-a Ante Sanadera.

"To je bio radni sastanak novoga HDZ-ova vodstva sa stranačkim dužnosnicima u Splitsko-dalmatinskoj županiji na kojem su razmijenjena mišljenja o aktivnostima HDZ-a u sljedećem razdoblju", rekao je Sanader kasno poslijepodne za Hinu. U izaslanstvu su s Karamarkom bili i glavni tajnik HDZ-a Miljan Brkić te politički tajnik stranke Tomislav Čuljak.

"Tijekom sastanka sudionici su vodstvu HDZ-a postavljali pitanja o stranačkim aktivnostima", rekao je Sanader.

Karamarko je posjetio i splitsko-makarskog nadbiskupa mons. Marina Barišića, a poslijepodne je doputovao na Brač, gdje će se sastati s HDZ-ovim dužnosnicima na tom otoku i biti na dodjeli članskih iskaznica za pedesetak novih te stranke, rekao je Sanader.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙