FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dobrotvorna akcija "Hrvatsko srce za Italiju"

ZAGREB, 26. lipnja 2012. (Hina) - S ciljem prikupljanja pomoći za stradalnike razornog potresa u Italiji, u Vukovaru će 2. srpnja biti održan veliki dobrotvorni spektakl "Hrvatsko srce za Italiju" na kojemu će sudjelovati niz poznatih osoba iz hrvatskoga sportskog i javnog života.

Na dobrotvornoj nogometnoj utakmici, najavljenoj na današnjoj tiskovnoj konferenciji, nastupit će Igor Štimac, Dragan Primorac, Zoran Mamić, Dario Šimić, Silvio Marić, Robert Kovač, Ivica Šurjak, Đani Stipaničev, Alen Nižetić i Mate Bulić. Najavljeno je i sudjelovanje Giuliana Đanića, Gorana Karana, Borisa Živkovića, Brune Kovačevića, Veljka Mršića, Franje Arapovića i drugih poznatih osoba.

Prikupljena sredstva bit će namijenjena prijateljima Vukovara u Italiji, čiji su gradovi i sela stradali u nedavnom razornom potresu, a koji su tijekom Domovinskog rata, ističu organizatori, pružali pomoć stradalnicima iz Vukovara.

Dobrotvornu akciju "Hrvatsko srce za Italiju" organiziraju CRO UNUM, najveća hrvatska dobrotvorna udruga, Grad Vukovar, Vukovarsko-srijemska županija te Udruga djece poginulih i nestalih branitelja Domovinskog rata u suradnji s veleposlanstvom Republike Italije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙