FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vinkovcu: akcija "Kupujmo hrvatsko"

VINKOVCI, 6. lipnja 2012. (Hina) - U sklopu promotivne akcije HGK "Kupujmo hrvatsko" na Trgu bana Josipa Šokčevića u Vinkovcima proizvode i usluge izložilo je 120 hrvatskih tvrtki, od kojih 25 s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Predsjednica HGK Vukovar Vinka Ivanković podsjetila je kako je cilj akcije promicanje hrvatskih proizvoda te poticanje potrošača da kupuju domaće proizvode.

"Kupujući domaće proizvode kupci mogu biti sigurni da je proizvod kvalitetan", kazala je Ivanković podsjetivši kako se od 2010. akciji "Kupujmo hrvatsko" pridružila i akcija "Vrijedne ruke" kojom se promoviraju tradicijski proizvodi i rukotvorine.

Vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić pozvao je Vinkovčane da kupuju domaće proizvode, jer na taj način, kako je kazao, osim što potpomažu hrvatsku proizvodnju, čuvaju i domaća radna mjesta.

"Mnogi potrošači zasigurno nisu svjesni da kupnjom stranih proizvoda spašavaju tuđa, a ne svoja radna mjesta", kazao je Karlić.

Potporu akciji izrazio je vukovarsko-srijemski župan Božo Galić upozorivši na nužnost daljnjeg poticanja potrošača da kupuju domaće proizvode.

Akcija "Kupujmo hrvatsko" na središnjem vinkovačkog gradskom trgu održava se do 17 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙