FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 23. lipnja 2012. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

ZAGREB - Budući predsjednik HNS-a Davor Šuker izjavio je da bi volio da Luka Modrić (26) karijeru nastavi u Real Madridu, objavio je u subotu španjolski dnevnik "Marca".

"Kao budući predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza želio bih da Luka Modrić karijeru nastavi u Real Madridu. On ima kvalitete da igra za veliki klub kao što je Real i svim srcem ću se založiti kod trenera Josea Mourinha i predsjednika kluba Florentina Pereza da se ostvari taj transfer", rekao je Davor Šuker za "Marcu".

Inače, Šuker je igrao za Real Madrid od 1996. do 1999. godine.

Britanski list "Daily Mirror" u subotu je objavio da se menadžeri Luke Modrića nadaju da će se sljedećeg tjedna sastati sa predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem, te da će mu na tom sastanku iznijeti Modrićevu želju da napusti Spurse.

Modrića u svojim redovima žele vidjeti Manchester United, Real Madrid i Paris Saint Germain, tvrdi "Daily Mirror".

EASTBOURNE - Amerikanac Andy Roddick pobjednik je ATP turnira tenisača u Eastbourneu, on je u finalu svladao Talijana Andreasa Seppija sa 6-3, 6-2. Roddicku je naslov u Eastbourneu 31. u karijeri, ali prvi nakon 16 mjeseci i trijumfa u Memphisu u veljači prošle godine. Inače, Roddick je u Eastbourneu nastupio s pozivnicom organizatora, a na turnir je stigao s nizom od šest poraza zaredom.

ROSMALEN - Španjolski tenisač David Ferrer pobjednik je teniskog ATP turnira u nizozemskom Rosmalenu nakon što je u nedjelju u finalu pobijedio Nijemca Philippa Petzschnera 6-3, 6-4. Šestom tenisaču svijeta, Ferreru ovo je 15 naslov u karijeri i treći ove godine nakon Acapulca, Buenos Airesa i Aucklanda.

ROSMALEN - Ruskinja Nadia Petrova pobjednica je WTA turnira tenisačica u Rosmalenu, do naslova je stigla svladavši u finalu Poljakinju Urszulu Radwansku sa 6-4, 6-3. Za Petrovu je ovo 11. WTA naslov u karijeri, a prvi osvojen na travnatoj podlozi. Radwanskoj je nastup u finalu Rosmalena najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri, a do njega je stigla iz kvalifikacija.

EASTBOURNE - Austrijska tenisačica Tamira Paszek pobjednica je WTA turnira u Eastbourneu, ona je u finalu svladala Njemicu Angelique Kerber sa 5-7, 6-3, 7-5. Za Paszek je to treći WTA naslov u karijeri.

ZAGREB - Drugog dana Europskog prvenstva u kajaku i kanuu na mirnim vodama koje se održava na zagrebačkom jezeru Jarun nastupile su tri hrvatske posade, ali niti jedna nije uspjela izboriti nastup u finalu. Štefo Lutz je u kanuu jednokleku na 200 metara četvrtim mjestom u kvalifikacijama izborio plasman u polufinalu, ali je u polufinalu zauzeo sedmo mjesto što nije bilo dovoljno za nastup u nedjeljnom finalu. Marko Lipovac i Tomislav Lazarić su u kajaku dvosjedu na 200 metara bili šestiu kvalifikacijskoj skupini, ali tek osmi u polufinalu i tako završili nastup. Mario Ivić je u kajaku jednosjedu na 200 metara bio osmi u svojoj kvalifikacijskoj skupini što nije bilo dovoljno niti za polufinale.

MONTE CARLO - Na kongresu Europskog rukometnog saveza (EHF) u Monte Carlu određeni su domaćini europskih prvenstava 2016. godine, najbolje rukometaše ugostit će Poljska, a rukometašice Švedska. Poljska je u glasovanju dobila 27 glasova, Hrvatska 15, a Norveška četiri, te je tako Poljska prvi put u povijesti dobila organizaciju rukometnog Europskog prvenstva. Švedska je bila jedini kandidat za organizacija ženskog EP 2016.

VALENCIA - Nijemac Sebastian Vettel u Red Bullu startat će s najbolje startne pozicije u nedjelju na VN Europe u Valenciji, osmoj utrci Svjetskog prvenstva formule 1 ove sezone, nakon što je u subotu imao najbolje vrijeme u kvalifikacijama. Aktualnom svjetskom prvaku Vettelu, koji je neporažen u Valenciji od 2010., ovo je treći "pole position" ove sezone nakon Bahreina i Kanade i treći uzastopni u Valenciji, te ukupno 33. u karijeri. S druge pozicije startat će Britanac Lewis Hamilton u McLarenu, a s treće Veneculac Pastor Maldonado u Williamsu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙