FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Radionica Svjetske banke u Dubrovniku

DUBROVNIK, 21. lipnja 2012. (Hina) - Svjetska banka organizirala je od 18. do 21. lipnja u Dubrovniku radionicu "Western Balkans Regional R&D Strategy for Innovation".

Tom prigodom oni su posjetili i tehnološko-poslovni inovacijski centar za marikulturu Maribic Sveučilišta u Dubrovniku, a direktor Centra Jurica Jug-Dujaković predstavio je aktivnosti Centra na području transfera tehnologije, pružanja potpore novoosnovanim poduzećima koja se bave akvakulturom te predstavio partnere Maribica u proizvodnim i razvojnim projektima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kako je priopćeno sa Sveučilišta u Dubrovniku predstavnici Svjetske banke izrazili su želju upotrijebiti model Maribica, koji bi bio prihvaćen kao model i u ostalim zemljama zapadnog Balkana.

Tim povodom Centar za marikulturu Maribic, koji je smješten na Bistrini u blizini Stona predstavit će se na regionalnoj radionici, koja će se održati u Varšavi 27. i 28. lipnja ove godine. Ova radionica ima za cilj određivanje strategije za investiranje u inovativne projekte na području zapadnog Balkana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙