FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grad Pula počinje primjenu e-računa i e-uplatnice

PULA , 18. lipnja 2012. (Hina) - Grad Pula od srpnja počinje s primjenom e-računa i e-uplatnice, najavio je danas gradonačelnik Boris Miletić.

„Grad Pula prvi je grad u Republici Hrvatskoj koji započinje s primjenom usluge e-računa i e-uplatnice te nakon prošlogodišnjeg uvođenja e-poslovanja u radu gradske uprave dodatno potvrđuje vodeću poziciju i otvorenost prema novim tehnologijama“, rekao je na danas održanoj konferenciji za novinare gradonačelnik Pule Boris Miletić.

Nova usluga dostupna putem Interneta i mobilnog bankarstva testira se do kraja lipnja. E-račun je strukturirani račun u elektroničkom obliku usklađen sa svim preporučenim standardima, a kao internetski servis omogućava jednostavniju razmjenu računa između pružatelja usluga i kupaca.

Grad će zahvaljujući ovim uslugama imati niže troškove, poslovati brže i pouzdanije i čuvati okoliš. „Uštedite i aktivirajte uslugu već danas“, pozvao je pročelnik Upravnog odjela za financije i opću upravo Danijel Ferić.

„Procedura je jednostavna i praktična, ušteda i do 70 posto, zajamčena je točnost, nema gubljenja računa i usluga je dostupna putem Internet i mobilnog bankarstva“, rekao je

Ferić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙