FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 25. svibnja

ZAGREB, 25. svibnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 25. svibnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik RH Ivo Josipović primit će izaslanstvo Udruge obitelji stradalih u prometu i organizatore projekta "Karavana za život-bikeri na cesti". Na sastanku će biti i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić te predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva pravosuđa, a razgovarat će se o unapređenju prevencije stradavanja u cestovnom prometu te o sudskoj praksi u kažnjavanju počinitelja prometnih nesreća s tragičnim posljedicama i o pravima oštećenika (13 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske (10 sati, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Nastavak 4. sjednice Hrvatskoga sabora (9,30 sati, Trg sv. Marka 6).

ZADAR - Povjerenik Europske komisije za regionalnu politiku Johannes Hahn će, u pratnji potpredsjednika Vlade i ministra regionalnoga razvoja i fondova EU Branka Grčića, obići Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Centar za prehrambenu tehnologiju i biotehnologiju Zadar, koji je primjer uspješnog povlačenja sredstava iz pretpristupnog programa IPA IIIC. Saša Zelenika, pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta održat će prezentaciju 'grant sheme' za investiranje u znanost i inovacije, a bit će predstavljen i projekt "Višnja Maraska kao sastojak funkcionalne hrane" (10,30 sati). Izjave se očekuju u 11,15 sati ispred Centra za prehrambenu tehnologiju i biotehnologiju (Prolaz Petra Kasandrića 6).

ZAGREB - Pod predsjedanjem predsjednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Tomislava Karamarka održat će prva sjednica Središnjeg odbora te stranke. Snimatelji i foto-reporteri moći će snimiti početak sjednice, nakon koje su predviđene izjave (15 sati, hotel Westin, Izidora Kršnjavoga 1).

PULA - Prijateljska nogometna utakmica između Hrvatske i Estonije (stadion Aldo Drosina, 20.30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙