FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sony Pictures Television u Zagrebu otvara ured za Adria regiju

ZAGREB, 14. lipnja 2012. (Hina) - Jedna je od vodećih svjetskih tvrtki u zabavnoj industriji Sony Pictures Television Networks (SPTN) najavila je danas da u Zagrebu otvara ured za Adria regiju, na čelo kojeg je postavila Tomislava Gajšaka koji je prethodno radio za program MTV Adria.

O tome su danas izvijestili iz SPTN-a dodajući da će iz Zagreba osim Hrvatske pokrivati Sloveniju, Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru gdje se emitiraju kanali te kuće.

Riječ je lokalnoj ekspanziji te tvrtke što je njezin generalni upravitelj za središnju Europu John Rossiter objasnio pravim trenutkom.

Portfelj SPT Networksa Adria trenutno gledateljima nudi program AXN koji je u cijelosti lokaliziran na slovenski, hrvatski, srpski i makedonski jezik.

Sony Pictures Television proizvodi i distribuira programe svih žanrova za svaku platformu diljem svijeta (zemaljsku i kabelsku televiziju, prava prikazivanja i reprize te digitalnu distribuciju).

U ponudi globalne televizijske mreže ima 132 kanala dostupna u više od 142 zemalja i 500 milijuna kućanstava diljem svijeta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙