FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 23. svibnja

ZAGREB, 22. svibnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 23. svibnja.

OPATIJA - Svečano otvaranje jubilarnog 35. međunarodnog skupa za informatiku i komunikacijsku tehnologiju, elektroniku i mikroelektroniku MIPRO 2012., ne kojemu ovog tjedna sudjeluje više od tisuću sudionika iz oko 40 zemalja. Riječ je o najstarijoj informatičko-tehnološkoj konferenciji u Hrvatskoj na kojoj će biti predstavljena najnovija dostignuća, trendovi i aktualnosti iz svijeta informacijsko-komunikacijskih tehnologija. (10,30 sati, Hotel Adriatic)

OSIJEK - Počinje 3. međunarodni kongres o ruralnom turizmu koji traje do 26. svibnja. Glavne teme su baština i tradicija u turizmu, stvaranje i distribucija proizvoda ruralnog turizma te turizam uz vode i rijeke. Skup počinje okruglim stolom "Quo vadis europski ruralni turizam?" (18,00 sati, vijećnica Osječko-baranjske županije, a svečano otvorenje u 19,00 sati, Hrvatsko narodno kazalište Osijek).

ZAGREB - Gospodarsko-interesno udruženje PROMINS organizira konferenciju o mineralnim sirovinama i građevnom materijalu. Na konferenciji se uz predstavnike industrije mineralnih sirovina i građevnog materijala očekuju i predstavnici mjerodavnih ministarstava, a u središtu konferencije bit će rasprava o zakonskoj regulativi (10,00 sati, Hotel Aristos, Buzin).

ZAGREB - Čelnici tvrtke Robert Bosch d.o.o. održat će godišnju konferenciju za novinare o prodaji u Hrvatskoj, brendingu proizvoda, proširenju asortimana i inovacijama u području električnih alata (10,00 sati, Hotel Sheraton, kneza Borne 2).

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙