FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpredsjednik HDZ-a Jelić zahvalio svima na strpljenju

KARLOVAC, 22. svibnja 2012. (Hina) - U povodu izbora za potpredsjednika HDZ-a na Općem saboru te stranke predsjednik karlovačkoga HDZ-a Damir Jelić zahvalio je danas na konferenciji za novinare svima koji su "strpljivo i predano sudjelovali na unutarstranačkim izborima" posljednjih pet mjeseci, ističući da su se svi izaslanici iz Karlovačke županije opredijelili za Tomislava Karamarka zbog njegove jake osobnosti bez egocentrizma.

Rekao je kako je Karamarko zadržao mir u kriznim vremenima kampanje te istaknuo kako vjeruje da će to uspjeti ne samo u stranci, nego i na bilo kojoj "funkciji u nacionalnom korpusu".

Na novinarsko pitanje hoće li moći kvalitetno obavljati i uskladiti svoju novu stranačku dužnost s onima koje obnaša u Karlovcu - predsjednika Gradskog odbora HDZ-a i gradonačelnika, Jelić je odgovorio kako je najvažnije da ne pati obitelj te da će do ljeta odlučiti kako dalje.

Na pitanje hoće li sada na zidu u stranačkim prostorijama stajati Karamarkova slika, Jelić se našalio rekavši kako "planiraju staviti sliku iz vremena kad je Karamarko svirao ritam-gitaru" te da će ona tu visjeti najmanje dva-tri dana. Tako će se "zapečatiti problematika fotografiranja jer s time ne treba pretjerivati i na zid trebaju ići samo ljudi iz vječnosti", zaključio je Jelić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙