FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Proglašeni najbolji poslodavci i najbolje HR prakse za 2012.

ZAGREB, 17. svibnja 2012. (Hina) - Najbolji poslodavci u Hrvatskoj su Metro Cash & Carry, DHL International i Red Bull Adria, objavio je portal MojPosao koji je proglasio najbolje poslodavce i prakse s područja ljudskih potencijala u Hrvatskoj za 2012. godinu.

Najbolji poslodavci proglašeni su na temelju rezultata istraživanja koje je MojPosao proveo između veljače i svibnja ove godine među više od 3.000 zaposlenika.

Cilj istraživanja, koje se provodi šestu godinu za redom, je doznati u kojim je tvrtkama danas, prema ocjenama samih zaposlenika, najbolje raditi.

U kategoriji velikih tvrtki (s više od 250 zaposlenih) nagradu za najboljeg poslodavca dobio je Metro Cash&Carry, a slijede dm-drogerie markt i Kozmo.

U kategoriji srednjih tvrtki (od 51 do 250 zaposlenih) prvo je mjesto osvojila tvrtka DHL International, drugi je Deichmann trgovina obućom, a treći Rasco, dok su u kategoriji malih tvrtki (od 20 do 50 zaposlenih) nagrađeni Red Bull Adria, Agro Simpa i Omega software.

Svečana dodjela nagrada održana je sinoć u Zagrebu, a osim nagrada za najbolje poslodavce, dodijeljene su i nagrade tvrtkama koje primjenjuju najbolje HR (human resource) prakse i koje su realizirale uspješne projekte s područja upravljanja ljudskim potencijalima u Hrvatskoj.

Nagradu za najbolje HR prakse za 2012. dobili su Valamar hoteli i ljetovališta za projekt "Valamar akademija za buduće direktore hotela i voditelje odjela u hotelu", a slijede Podravka za projekt "Razvoj HR funkcije u internacionalnim poduzećima: HR za neHR-ovce", te Pliva Hrvatska za projekt "G-Top proces upravljanja učinkom".

Po prvi put dodijeljena su i priznanja najboljim poslodavcima u regiji, u suradnji s vodećim portalima za zapošljavanje u Srbiji (Infostud.com) te BiH (Posao.ba), a najboljima su proglašeni Apatinska pivovara Apatin (velike tvrtke), DHL International Beograd (srednje tvrtke) i Nordeus (male tvrtke).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙