FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milivoju Zeniću posmrtno nagrada Šibensko-kninske županije

ŠIBENIK, 11. svibnja 2012. (Hina) - Milivoj Zenić, dugogodišnji ravnatelj šibenske Gradske knjižnice Jurja Šižgorića, koji je lani u studenome iznenada umro, posmrtno će dobiti nagradu Šibensko-kninske županije za 2012. godinu, odlučili su na današnjoj sjednici vijećnici Županijske skupštine.

Zenić je nagradu zaslužio zbog iznimnog doprinosa u razvoju knjižničarske i znanstvene djelatnosti, istaknuto je na današnjoj sjednici.

Vijećnici su danas odlučili i o dobitnicima ostalih godišnjih priznanja Šibensko-kninske županije.

Po njihovoj odluci, županijski grb dobit će Udruga "Vodički žudiji" zbog tradicionalnog sudjelovanja u procesijama i uskrsnim običajima župe u Vodicama te pjesnik Ante Nadomir Tadić Šutra zbog aktivnog sudjelovanja u prvim kulturnim događajima u oslobođenome Kninu, bogatog autorstva i izdavanja više knjiga s domoljubnom tematikom.

Industrijsko-obrtničkoj školi u Šibeniku, Radio Drnišu te predsjedniku županijske Obrtničke komore Anti Mihiću bit će dodijeljena plaketa Šibensko-kninske županije.

Dobitnici će nagrade primiti u četvrtak, 17. svibnja na svečanoj sjednici šibensko-kninske Županijske skupštine koja će se održati u sklopu proslave dana te županije.

Proslava dana te županije službeno će trajati od 12. do 22. svibnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙