FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milan Kujundžić predstavio se članovina HDZ-a u Splitu

SPLIT, 10. svibnja 2012. (Hina) - Kandidat za predsjednika HDZ-a Milan Kujundžić popodne se u Splitu članovima HDZ-a predstavio u Nadbiskupskom sjemeništu Split, istaknuvši kako su uz njega najbolji ljudi.

Na upite novinara ima li podršku članova Kujundžić je rekao da ima i da 90 posto njih želi nove ljude na čelu stranke. Kazao je kako nudi model istinske demokracije po principu jedan član - jedan glas gdje nema namještanja, kupovine i ucjene. Dodao je i kako su on i kandidat za zamjenika predsjednika stranke Drago Prgomet "jedini koji nisu bili sluge Ive Sanadera i Stipe Mesića".

Rekao je i da je pozvao Jadranku Kosor na sučeljavanje, ali da je odbila. "Čuo sam da je sada zatvorila stranačke prostorije. Tako je jasno da kupuje, obećava i prisiljava izaslanike da glasaju za nju, ali takvom modelu u HDZ-u više nema mjesta", kazao je Kujundžić.

Osvrnuo se na aktualnu vladu, ustvrdivši da su "to nekompetentni ljudi koji kroz svoj život nisu ništa napravili već su se samo bavili politikom i od toga živjeli".

"Jedino što je ova Milanovićeva vlada napravila su poskupljenja, viši PDV, a sada se spremaju prodati još ono malo što je ostalo, među ostalim i hrvatska brodogradilišta", kazao je Kujundžić.

Kujundžiću su se u Nadbiskupijskom sjemeništu pridružili među ostalima Drago Krpina bivši tajnik HDZ-a, Leo Luetić, ravnatelj splitske Hitne pomoći, Ante Dolić, bivši solinski gradonačelnik i jedan od utemeljitelja HDZ-a, Živko Nenadić koji se nedavno kandidirao za predsjednika županijskog HDZ-a, HDZ-ovci Mihovil Biočić, Mirko Klarić Bili, Niko Rebić, nekadašnji čelni čovjek HDZ-a Vrlike, zatim Marko Bitanga te Tonči Božanić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙