FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kujundžić i Prgomet - "Novo vrijeme, novi ljudi"

VINKOVCI, 8. svibnja 2012. (Hina) - Pod sloganom "Novo vrijeme, novi ljudi", kandidat za predsjednika HDZ-a i njegova zamjenika, dr. Milan Kujundžić i dr. Drago Prgomet, predstavili su večeras u Vinkovcima svoj program za vodstvo HDZ-a, u kojem su istaknuli kako HDZ treba nove ljude koji će stranku znati usmjeriti u pobjedonosnom smjeru.

"Cilj je stvoriti jaki HDZ, napraviti u Hrvatskoj koaliciju desnog centra te dobiti parlamentarne izbore", kazao je dr. Kujundžić. Poručio je izaslanicima za predstojeći izborni sabor HDZ-a, na kojem će se birati predsjednik stranke, da ne slušaju "lokalne šerife", već svoj razum i glas svoga srca, imajući uvijek u vidu interes hrvatskog naroda i države.

Istaknuo je kako je ono što je prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman htio - slobodna Republika Hrvatska- i ostvareno, a sada treba Hrvatsku izvući iz dužničkog ropstva, vratiti Hrvate na posao, pokrenuti industriju, poljoprivredu i brodogradnju ne prodavajući pri tome ništa od nacionahnih vrijednosti i bogatstava.

Kujundžić je također ocjenio kako Vlada premijera Zorana Milanovića vodi Hrvatsku u "krivom smjeru, sve više osiromašuje hrvatski narod i prodaje nacionalna bogatstva".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙