FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrg o najavama prekida izgradnje autoceste do Križevaca

KRIŽEVCI, 10. svibnja 2012. (Hina) - Predsjednik Hrvatske seljačke stranke i križevački gradonačelnik Branko Hrg na današnjoj se konferenciji za novinare osvrnuo na najavljeno zaustavljanje gradnje autoceste do Križevaca.

Hrg je kazao kako je zapanjen izjavama lokalnih dužnosnika SDP-a koji "uporno tvrde da je gradnja te autoceste imaginacija, da se ništa ne radi i da radove treba prekinuti".

„Ovdje je već uloženo više stotina milijuna kuna, a radi se na šest gradilišta i šest objekata“, ustvrdio je Hrg. Dodao je kako je posebno razočaran s križevačkim SDP-om, koji je po Hrgovim riječima, nedavno i najavio da će se zbog nedostatka novca prekinuti gradnja.

Istina je da se HSS zalagao za izgradnju te autoceste, što je, kazao je Hrg, bio i uvjet koalicije HSS-a i HDZ-a.

"Cesta je u fazi izgradnje i oštro ćemo napasti bilo koga tko dovodi u pitanje nastavak radova“, poručio je predsjednik HSS-a Branko Hrg.

Konferencija za novinare je održana na trasi buduće autoceste u naselju Cubinec kod Križevaca, a nazočili su joj i predsjednik Županijske organizacije HSS-a i koprivničko križevački župan Darko Koren te predstavnici križevačkog HSS-a.

Koren je pritom naglasio povijesnu važnost autoceste za ovaj kraj i Koprivničko-križevačku županiju, poručivši kako bi zaustavljanje radova bilo kudikamo skuplje od nastavka izgradnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙