FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na 4. danima hrvatske male brodogradnje predstavit će se 44 proizvođača

ZAGREB, 23. travnja 2012. (Hina) - Ovogodišnji, 4. dani hrvatske male brodogradnje održat će se od 26. do 29. travnja u marini hotela Le Meridien Lav u Splitu, a na tom će se nautičkom sajmu predstaviti 44 proizvođača plovila, najavili su danas organizatori te priredbe, udruga Dani hrvatske male brodogradnje.

S obzirom da je potvrđen dolazak 44 proizvođača plovila, Dani hrvatske male brodogradnje ove će godine okupiti čak 60 posto aktivnih proizvođača što ovu manifestaciju čini najvažnijim domaćim sajmom nautike, ističe predsjednik udruge Dani Hrvatske male brodogradnje Branimir Matijaca.

To je, dodaje, svakako dobar znak pozitivne energije i poslovnog optimizma koji dolazi iz domaćih škverova.

Kako se navodi u priopćenju, Splitsko-dalmatinsku županiju će predstavljati 16 proizvođača, Zagrebačku 15, Istru i Kvarner osam, Zadarsku tri, a Šibensko-kninsku županiju dva proizvođača.

Po najavama organizatora i na ovogodišnjim se Danima hrvatske male brodogradnje najavljuje niz premijera, a među atraktivnijim su plovilima Pantagana 41, inovativna 12 metarska motorna jahta, predstavit će se i polu-podmornica tvrtke Agena Marin koja je ovaj vikenda uspješno porinuta u Biogradu, potom Dalmatino 490, nova brodica domaćeg inovatora Ante Grabovca s posebno dizajniranim V trupom, itd.

Organizatorima se i ove godine kao glavni partner pridružila Societe Generale - Splitska banka i to posebnim kreditnim linijama za kupnju domaćih plovila, navodi se uz ostalo u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙