FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nexe gradnja gradi trgovački centar u zagrebačkoj Dubravi

ZAGREB, 12. travnja 2012. (Hina) - Nexe gradnja, tvrtka u sastavu Nexe Grupe, započela je s radovima na gradnji trgovačkog centra u zagrebačkoj Dubravi, ukupno vrijedne oko 14 milijuna kuna, izvijestili su iz te tvrtke.

Investitor je tvrtka Oporovec gradnja, a rok završetka radova je početak rujna ove godine.

Nexe gradnja je trenutačno angažirana i kao izvođač radova na nizu projekata u niskogradnji i visokogradnji. Tako je u tijeku izgradnja trenč silosa i bioplinskog postrojenja Gradec, farme u Grđevcu, benzinske postaje Petrol u Vinkovcima, dogradnja osnovne škole u zagrebačkim Remetama, rekonstrukcije i dogradnje gradske knjižnice i čitaonice u Požegi, granični prijelaz Erdut, dogradnja bolnice Sveti Ivan u Zagrebu, bioplinsko postrojenje Osilovac itd.

Jedan od većih je i projekt rekonstrukcije i dogradnje zgrade Muzičke akademije u Zagrebu površine 8.000 četvornih metara, koji bi trebao biti završen na proljeće 2013.

Ugovorena vrijednost svih radova u tijeku Nexe gradnje je više od 200 milijuna kuna, a u fazi završnih pregovora je još nekoliko novih poslova, ističu u tvrtki.

Prošle je godine Nexe gradnja ostvarila gotovo 115 milijuna kuna prihoda, a ove godine očekuju daljni rast realizacije, kazao je direktor Nexe gradnje i direktor Divizije za građenje Nexe Grupe Miljenko Zovko.

Nexe gradnja trenutno zapošljava 170 radnika, a zbog povećanog obima posla od početka ove godine zaposleno je 30 novih radnika, navode iz te tvrtke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙