FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski drvoproizvođači na sajmu graditeljstva u Moskvi

ZAGREB, 30. ožujka 2012. (Hina) - Hrvatski proizvođači parketa, prozora i vrata u organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK) nastupit će na specijaliziranom sajmu graditeljstva "MosBuild", koji će se od 2. do 5. travnja održati u Moskvi.

Kako su izvijestili iz HGK, na sajmu u Moskvi će se predstaviti tvrtke Mopar, Pan parket, Drvoproizvod, PPS Galeković, Slavonija DI, Pana i Lokve, izvjestili su iz HGK.

U sklopu sajma, 3. travnja, u predstavništvu HGK u Moskvi održat će se i okrugli stol na temu plasmana drvenih proizvoda na tržište Rusije, prednostima uspostavljanja suradnje između Rusije i Hrvatske te trendovima i potražnji za drvenim proizvodima u Rusiji i zemljama bivšeg SSSR-a.

Hrvatske će izlagače na sajmu posjetiti i predstavnici veleposlanstva Republike Hrvatske u Rusiji te resornog ministarstva, a očekuju se i poslovni susreti s distributerima, trgovcima i građevinarima u Rusiji.

Pomoćnik direktora u Sektoru za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo HGK Rajko Ružička ističe kako su sajam u Moskvi i rusko tržište iznimno važni za hrvatsku drvnu industriju koja je već dokazala da je konkurentna sa svojim proizvodima, a posebice s proizvodima od slavonskog hrasta.

Izvoz u Rusiju koje su hrvatske tvrtke ostvarile nakon izlaganja na prošlogodišnjem sajmu "MosBuild" dodatno potvrđuju mogućnosti i potencijale ruskog tržišta za hrvatske proizvode od drva, kazao je.

"MosBuild 2012" najveći je i najpoznatiji sajam za izgradnju i uređenje interijera u Rusiji i istočnoj Europi. Na sajmu je prošle godine izlagalo 2.470 izlagača iz 49 zemalja, a obišlo ga je gotovo 105 tisuća posjetitelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙