FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drago Ćaleta kandidat za predsjednika GO HDZ-a Zagreb

ZAGREB, 28. ožujka 2012. (Hina) - Kandidaturu za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba danas je najavio Drago Ćaleta i rekao je kako će, ako postane predsjednik, inzistirati na autonomiji Gradskog odbora i njegovoj neovisnost od središnjice, a zalagat će se i za demokratizaciju stranke te raditi na pripremama za predstojeće lokalne izbore.

"Kada je riječ o autonomiji Gradskog odbora poštivat ćemo supsidijarnost, no odluke ćemo donositi ovdje", rekao je Ćaleta na konferenciji za novinare.

Zalagat će se, rekao je, za demokratizaciju stranke. "Ja sam za to da se čuje glas svih u HDZ-u te da sljedeći stranački izbori budu na principu jedan član jedan glas", naglasio je Ćaleta.

Radit će, kazao je, i na na pripremi Gradske organizacije stranke za nadolazeće lokalne izbore te za preuzimanje vlasti u Gradu Zagrebu.

Među građane pa i među dijelu HDZ-ova članstva pojavila se sumnja da mi ne možemo osvojiti vlast pa smo se zadovoljili sa sedam vijećnika u Gradskoj skupštini koji su nam nametnuti i o kojima nismo raspravljali, rekao je Ćaleta dodavši kako želi građanima pokazati da HDZ može preuzeti brigu za probleme građana Grada Zagreba.

Drago Ćaleta član je HDZ od 1990. godine, u Područnom odboru Sesvete je od 2005., a od 2009. je i član njegova Predsjedništva. Član je Gradskog odbora HDZ-a u dva zadnja mandata. Radi kao pedijatar na KBC Zagreb-Rebro.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙