FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milinović se vidi kao pobjednik- ako izgubi povlači se iz politike

GOSPIĆ , 15. ožujka 2012. (Hina) - Darko Milinović je na večerašnjoj izbornoj skupštini gospićkog HDZ-a izjavio kako se "već osjeća kao pobjednik na izborima za predsjednika HDZ-a, pobjednik na sljedećim parlamentarnih izborima, a onda i na čelu hrvatske vlade."

"Ako to ne ostvarim demokratski je i moralno da se povučem iz politike kao što bi učinio i da HDZ nije pobijedio u 9. izbornoj jedinici na nedavnim parlamentarnim izborima“, rekao je kandidat za predsjednika HDZ-a Milinović.

Kako je kazao, vremena je malo, a posla do Općeg sabora HDZ-a puno te očekuje pomoć i potporu članova okupljenih večeras u Gospiću jer "samo se zajedništvom može vratiti ugled HDZ-u".

Predsjednik gospićkog HDZ-a Milan Kolić je rekao da taj temeljni ogranak s ponosom ističe doprinos kojeg je kao njegov član dao Darko Milinović u ukupnim postignućima grada Gospića, Ličko-senjske županije i Republike Hrvatske.

Danas su prilike u HDZ više nego složene. Stranka na prošlim parlamentarnim izborima prvi puta nije zabilježila najbolji pojedinačni rezultat, stoga smo jedinstveni u podršci Darka Milinovića za budućeg predsjednika HDZ“, poruka je izaslanika izborne skupštine gospićkog temeljenog ogranka HDZ.

Izborna skupština još traje, pa nije poznat ishod glasovanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙