FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb u ožujskom izdanju časopisa easyJet Traveller

ZAGREB, 1. ožujka 2012. (Hina) - Tijekom ožujka svi putnici zračnog prijevoznika easyJet mogu pročitati članak o Zagrebu koji je izašao u putnom časopisu easyJet Traveller u kojem autorica reportaže, novinarka Kimberley Lovato, na čak sedam stranica predstavlja nova lica Zagreba, priopćili su danas iz Turističke zajednice grada Zagreba.

Reportaža se sastoji od šest kratkih intervjua u kojem su, nešto o sebi te o Zagrebu, rekli Nataša Mihaljčišin i Martina Vrdoljak Ranilović, poznatije kao I-GLE, potom glavni chef u hotelu The Regent Esplanade Jeffery Vella, osnivači Muzeja prekinutih veza Olinka Vištica i Dražen Grubišić, vlasnik Eli's Caffea Nik Orosi, direktor i osnivač In Music Festivala Zoran Marić te bloggerica Iva Silla.

Autorica Lovato izdvojila je upravo ove pojedince kao jedne od onih koji pretvaraju hrvatsku prijestolnicu u istinsku prijestolnicu kulture, ističu iz zagrebačke Turističke zajednice.

EasyJet Traveller je mjesečnik koji čita gotovo četiri milijuna putnika svaki mjesec na letovima easyJet-a.

Časopis povezuje informativne vodiče o pojedinim destinacijama s reportažama o stilu života, svi pružaju bogat izvor informacija za čitatelje, a teme pokrivaju putovanja, sport, posao i stil života.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙