FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prekidi u prometu zbog prosvjeda mljekara

ZAGREB, 25. veljače 2012. (Hina) - Zbog prosvjeda mljekara prekinut je promet Čavićevom ulicom u Zagrebu, na državnoj cesti D2 u mjestu Poljanec, D3 u Čakovcu, D5 u Terezinom polju i Daruvaru, D 28 u mjestu Veliki Grđevac, D41 Gola, D51 u Ferovcu, D49 Slavonski Brod-Nova Gradiška, te je stoga zatvoren čvor Lužani na autocesti A3 Bregana –Lipovac, a promet se preusmjerava na čvorove Nova Gradiška i Slavonski Brod zapad, izvijestio je u 17 sati Hrvatski auto-klub.

Također zbog prosvjeda mljekara naizmjence se vozi državnim cestama: D1 kod Mokrica, D2 u mjestima Vratno i Kloštar Podravski, D5 u Grubišnom Polju, D7 na čepinskoj i đakovačkoj obilaznici te kod Velike Kopanice, D28 u mjestu Sveti Ivan Žabno, D41 Bojnikovac te D45 u Garešnici.

Državna cesta Zagreb-Karlovac u Draganiću je u 13,45 sati odblokirana povlačenjem traktora s prometnice, te se promet normalizirao, izvijestila je karlovačka policija.

U ime proizvođača mljeka koji prosvjeduju u Draganiću, Davorin Blažić, zahvalio se građanima na strpljenju, a policiji na suradnji.

"Blokirali smo promet samo na jedan sat i 45 minuta. Zahvalni smo policiji što je regulaciju prometa provela tako da nije bilo ni izgreda ni većih zastoja. Danas u 16 sati Hrvatski savez udruga proizvođača mlijeka održat će sastanak i odlučiti hoćemo li morati blokadu ponoviti i sutra i dalje, te u kojem obimu", rekao je Blažić.

Stotinjak prosvjednika iz Draganića je nakon deblokade prometnice otišlo kućama, a na prosvjedu je, kazao je Blažić, ostalo dežurati deset poljoprivrednika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙