FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ograničenja u prometu zbog prosvjeda mljekara

ZAGREB, 19. veljače 2012. (Hina) - Zbog prosvjeda mljekara u Zagrebu je u smjeru zapada prekinut promet na Slavonskoj aveniji od križanja sa Čulinečkom do križanja sa Čavićevom ulicom, u Bjelovaru je za sav promet zatvorena državna cesta D43 kod tvornice Sirela, a Podravskom magistralom (D2) na dionici Martijanec-Ludbreg i u mjestu Kloštru Podravskom vozi se naizmjenice jednim trakom, izvijestio je HAK u nedjelju ujutro.

Obilazak za dio kojim se ne prometuje Slavonskom avenijom u Zagrebu je iz smjera istoka (Ivanje Reke i Sesveta): Čulinečka- Nova Branimirova -Servisno-industrijska cestom (uz Slavonsku aveniju) ili od čvora Ivanja Reka prema Zagrebačkoj obilaznici (A3).

Zimski su uvjeti na pojedinim državnim cestama u unutrašnjosti Dalmacije. Za sav promet zatvorena je državna cesta D425 Čeveljuša-Karamatići. Samo za osobna vozila otvorena je ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

Zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama:

- D42 kroz mjesto Poljanak,

- D506 Dobroselo-Mazin,

- D9 GP Metković-Opuzen,

- D62 Ravča- Mali Prolog- Metković,

- D222 GP Mali Prolog- D62,

- D513 Mali Prolog-Ploče i

- ŽC6208 Vrgorac- Staševica- D513.

Na sljedećim cestama obavezna je upotreba lanaca za snijeg na pogonskim kotačima autobusa, teretnih automobila, specijalnih i radnih vozila, tegljača i traktora, te za osobne i kombinirane automobile koji su opremljeni gumama s ljetnim profilom:

- D1 Knin-Vrlika,

- D33 GP Strmica-Knin-Drniš-trajektna luka Šibenik,

- D59 Knin-Putičanje-Kapela.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙