FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: U medijima oprečne informacije o navodnom Ćirinom angažmanu u reprezentaciji Slovačke

SARAJEVO, 23. veljače 2012. (Hina) - Miroslav Ćiro Blažević i jeste i nije pregovarao o preuzimanju kormila nogometne reprezentacije Slovačke, proistječe iz proturječnih Ćirinih izjava koje su u četvrtak objavili mediji u Bosni i Hercegovini.

Blažević je za sada potvrdio samo kako je s osobom, koju nije želio identificirati, doista razgovarao o mogućem angažmanu u Slovačkoj, no ostalo je nejasno što bi iz toga moglo slijediti.

"Jeste, bio sam u Sarajevu na tri sata i točno je da je riječ o reprezentaciji Slovačke. Interesantno jeste, ali se nije dogodilo ništa konkretno", izjavio je Ćiro "Dnevnom avazu".

Na upit s kim je razgovarao kazao je kako je mislio da je riječ o ozbiljnim pregovorima, no ispostavilo se kako se radi o "nekom menadžeru" koji mu se predstavio kao član Slovačke nogometne federacije. "Sve mi ovo liči na nagađanje, no možda se kasnije nešto i izrodi", zagonetno je zaključio Blažević.

Banjalučkim "Nezavisnim novinama" sve je opisao na drugačiji način. "Nema ni slova istine u tome. Neću preuzeti reprezentaciju Slovačke", odlučno je izjavio Blažević, tvrdeći kako je s njim o svemu razgovarao "neki blefer".

Ćiro je iskoristio priliku kako bi pohvalio bosanskohercegovačku nogometnu reprezentaciju i njezina trenutačnog izbornika Safeta Sušića.

Ocijenio je kako se priča sa Slovačkom pojavila kada su u toj zemlji ocijenili koliko je jaka reprezentacija BiH s kojom igraju u istoj kvalifikacijskoj skupini za plasman na Svjetsko prvenstvo 2014. U skupini su, uz Slovačku i BiH, još i Grčka, Litva, Latvija te Lihtenštajn.

"Možda im je to jedina nada da preskoče BiH. Boje se očigledno", kazao je Ćiro.

Potvrdio je ipak kako bi bio pripravan preuzeti slovačku nogometnu reprerezentaciju ako bi dobio ozbilju ponudu. Ćirina računica je jasna, "u tom bi slučaju BiH bila prva u kvalifikacijskoj skupini, Slovačka druga, i svi bi bili sretni i zadovoljni".

Poželio je svu sreću Safetu Sušiću i njegovim izabranicima izrazivši uvjerenje kako će se BiH sigurno plasirati na Svjetsko prvenstvo 2014. Sam Sušić nije imao posebnih komentara na nagađanja o mogućem Ćirinom angažmanu u Slovačkoj.

"Hoće li preuzeti Slovake, njegova je stvar. Iz ove perspektive meni je svejedno", kazao je Sušić poželjevši Ćiri da nađe angažman koji mu najviše odgovara. "Svaka njemu čast", zaključio je Sušić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙