FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izbornik Stanković: Zaslužena pobjeda

SPLIT, 4. veljače 2012. (Hina) - Izbornik Hrvatske reprezentacije u malom nogometu Mato Stanković izjavio je da je hrvatska reprezentacija u večerašnjoj utakmici zasluženo pobjedila reprezentaciju Češke (5:4), te će kao prvoplasirana ekipa iz A skupine u ponedjeljak u četvrtfinalu Europskog prvenstva igrati protiv reprezentacije Ukrajine u Spaladijum Areni.

„Silno smo željeli plasman u drugi krug ovog Europskog prvenstva, odnosno u četvrtfinale, ali nećemo se zadovoljiti time niti se predati u utakmici protiv Ukrajine, nego ćemo pokušati dobrim igrom ostvariti povoljan rezultat i plasirati se još dalje“, rekao je Stanković kasno večeras novinarima u Spaladijum areni nakon utakmice protiv reprezentacije Češke. Pri tomu je rekao kako se ne treba zamarati analizom utakmice protiv Češke koja je sada prošlost, nego se treba usredotočiti na četvrtfinalnu utakmicu protiv reprezentacije Ukrajine.

Po Stankovićevim riječima Ukrajina je „jako dobra“ reprezentacija koja njeguje rusku školu igranja, te često mijenja igrače koji su brzi i precizni u predaji i prijemu lopte.

„Reprezentacija Ukrajine igra pokretljivo s puno duplih pasova, ali naša je reprezentacija pobjedom protiv češke pokazala svoju kvalitetu i karakter“, istaknuo je Stanković.

Izbornik je izrazio žaljenje što je zbog vremenskih neprilika veliki broj navijača iz Dalmacije i Hercegovine bio primoran odustati od večerašnjeg dolaska u Spaladijum Arenu.

Hrvatski reprezentatvci, isticali su da se nadaju poboljšanju vremenskih neprilika do ponedjeljka na večer kako bi navijači ispunili Spaladijum Arenu u „vatrenom“ navijanju protiv Ukrajine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙