FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Petir odbila optužbe da iza prosvjeda mljekara stoji HSS

SISAK, 21. veljače 2012. (Hina) - Potpredsjednica HSS-a i predsjednica sisačko-moslavačke Županijske organizacije HSS-a Marijana Petir danas je na konferenciji za novinare odbila optužbe da je prosvjed mljekara ispolitiziran i da iza njega stoji HSS.

Istaknula je da ta stranka samo podupire mljekare u njihovu opravdanom zahtjevu da se otkupne cijene mlijeka izjednače s onima u Europi.

"Najavama kako će u Sisačko-moslavačkoj županiji država ostvariti brojne investicijske projekte, sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel obmanjuje javnost. Takve su najave neutemeljene jer je poznato da u državnom proračunu nema dovoljno novca za navedene projekte", rekla je Petir.

Po njezinim riječima, novac je osiguran samo za novu Obrtničku školu u Sisku, a za druge projekte, među kojima je najavljen i završetak autoceste Zagreb-Sisak, u proračunu nije predviđen novac.

Predsjednica sisačko-moslavačke Županijske organizacije HSS-a osvrnula se i na izborni neuspjeh te stranke u VI. izbornoj jedinici. Uz analizu neuspjeha, najavila je kako će se u gradskim organizacijama HSS-a u Novskoj i Sisku, gdje stranka nije prešla ni izborni prag, održati prijevremeni stranački izbori kako bi se izabrali novi gradski čelnici.

Na konferenciji za novinare govorili su i potpredsjednici sisačko-moslavačke Županijske organizacije HSS-a Željko Lenart, Ivica Perović i Milan Herceg.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙