FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebu seminar o jačanju partnerstva ratnih zrakoplovstava

ZAGREB, 14. veljače 2012. (Hina) - U organizaciji Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) i Američkog ratnog zrakoplovstva u Europi (USAFE) danas je u Zagrebu počeo seminar o jačanju partnerstva ratnih zrakoplovstava - Unified Engagement Croatia Building Partnership Seminar.

Seminar okuplja predstavnike, ključno osoblje i zapovjednike ratnih zrakoplovstava Hrvatske, SAD-a, Albanije, Bosne i Hercegovine, Italije, Makedonije, Srbije i Slovenije, a zamišljen je kao mjesto razmjene mišljenja i uspostave dobrih odnosa i veza između ključnih ljudi i zapovjednika zrakoplovstava navedenih zemalja, priopćeno je iz MORH-a.

Pozdravnim govorima seminar su otvorili zapovjednik HRZ i PZO brigadni general Dražen Ščuri i direktor za operacije Američkog ratnog zrakoplovstva u Europi general bojnik David J. Scott. Seminar je organiziran u formi radionica, a teme radionica su zaštita izmještenih zrakoplovnih baza, zračni nadzor u regiji, gašenje požara itd.

Iz MORH-a poručuju da je osim upoznavanja i uspostave odnosa ključnog osoblja i zapovjednika, seminar i prigoda za razmatranje i jačanje suradnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙