FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Marasović: ozlijeđeni nisu iz susjednih općina jer je Split bio odsječen

SPLIT, 9. veljače 2012. (Hina) - Ravnatelj splitskoga Kliničkoga bolničkog centra (KBC) Dujomir Marasović opovrgnuo je danas podatke koje medijima iznosi predsjednica Gradskog vijeća Nevenka Bečić, a po kojima su među ozlijeđenima u padu na snijegu ili poledici u splitskoj bolnici većinom pacijenti izvan Splita.

Najveći broj ozlijeđenih je iz Splita, i to je logično budući da je prvih dana, kada nas je pogodilo snježno nevrijeme, Split bio odsječen od Dalmatinske zagore, izjavio je Marasović.

Nevenka Bečić ustvrdila je pak kako su ozlijeđeni u padu na snijegu ili poledici "velikim dijelom" iz susjednih općina i gradova koji gravitiraju Splitu.

"Uglavnom se radi o ljudima koji nisu izravno iz Splita, nego su oni većinom iz Dalmatinske zagore ili nekih drugih okolnih mjesta gdje su zameteni snijegom doživjeli padove i lomove", rekla je jučer Bečić.

Po najnovijim podatcima, na hitni kirurški odjel splitskoga KBC-a od petka, kad je počelo snježno nevrijeme, do danas popodne primljeno je 849 pacijenata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙