FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 8. veljače

ZAGREB, 7. veljače 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 8. veljače.

NOVA GRADIŠKA - Stožer za obranu poljoprivrede na konferenciji za novinare izvjestit će o daljnjim aktivnostima vezanim uz zahtjeve koje su uputili Vladi. Naime, više udruga poljoprivrednika početkom je prošlog tjedna od Vlade zatražilo poštivanje zakona o državnoj potpori poljoprivredi, isplatu poticaja u punom iznosu do kraja veljače, a ukoliko se ne ispune njihovi zahtjevi najavili su prosvjede za 9. veljače (14,00 sati, Nova Gradiška, Restoran Maksimilijan).

ZAGREB - Poslovodstvo Hrvatske poštanske banke (HPB) na susretu s novinarima predstavit će rezultate poslovanja za 2011. godinu (11,00 sati, HPB, Jurišićeva 4/I).

ZAGREB - Konferencija za novinare predstavnika Quaestus investa na kojoj će predstavnici tog fonda, kako najavljuju, razotkriti medijske manipulacije o fondu Quaestus Nekretnine (11,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Predstavnici Novosadskog sajma na konferenciji za novinare najavit će sajamska i kongresna događanja u 2012., među kojima je 74. Međunarodni poljoprivredni sajam, kao najznačajniji sajam za čitavu regiju. Također će biti predstavljeni i ostali sajmovi regionalnog tipa kao što su Lorist, Turizam, HorseVille itd. (12,00, HGK, Rooseveltov trg 2).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙