FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 27. siječnja

ZAGREB, 27. siječnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 27. siječnja.

ZAGREB - Vlasnik Traubi Internationala Salamon Berkowitz sa suradnicima na konferenciji za novinare će izvijestiti o stanju i najnovijim događajima vezanim uz Dalmacijavino i privatizaciju te splitske tvrtke (11 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

RIJEKA - Predstavnici Sindikata metalaca Hrvatske - Industrijskog sindikata i Odbora hrvatske brodogradnje na konferenciji za novinare govorit će o stanju u domaćoj brodogradnji i aktivnostima sindikata (12,30 sati, Dom sindikata Franjo Belulović, Krešimirova 4)

ZAGREB - U organizaciji Hrvatske udruge nabavne djelatnosti i poslovnog tjednika Lider održat će se konferencija o nabavi. Organizatori ističu kako je nabava danas jedna od ključnih funkcija u gospodarstvu te da, prema nekim procjenama, samo javna nabava u Hrvatskoj čini oko 15 posto BDP-a, a s komercijalnom i više od 50 posto. To, kako navode, znači da je vrijednost nabave ostvarene u komercijalnom segmentu veća od 120 milijardi kuna. Prema najavama, osim voditelja nabave najvećih tvrtki iz Hrvatske, koji čine većinu od 180 prijavljenih sudionika, na konferenciji će sudjelovati i svjetski stručnjaci s tog područja (9,00 sati, Hotel Panoram, Trg Krešimira Čosića 1).

ZAGREB - U organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) i Obrtničke komore za Muenchen i Gornju Bavarsku održat će se konferencija pod nazivom "Energetska učinkovitost u zgradarstvu". Na konferenciji će biti riječi o zakonodavnom okviru na području energetske učinkovitosti u Hrvatskoj te iskustvima Bavarske i bavarskog obrtništva i mogućnostima koje se pružaju s intenzivnim ulaganjima u energetsku učinkovitost (9,30 sati, HOK, Ilica 49/II).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙