FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Virovitičko-podravska županije potiče poduzetnike

VIROVITICA, 7. veljače 2012. (Hina) - Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić potpisao je danas sa 15 poduzetnika s područja Virovitičko-podravske županije ugovore o dodjeli bespovratnih potpora u ukupnoj vrijednosti 686,6 tisuća kuna.

Od toga je 600 tisuća kuna dodijeljeno za kapitalna ulaganja i uvođenje novih tehnologija, a 86,5 tisuća kuna za izradu projektne dokumentacije.

Kako je tom prigodom istaknuto, Virovitičko-podravska županija jedina je županija u Hrvatskoj koja na takav način pomaže poduzetnicima.

"Poduzetnicima koji su ispunili uvjete javnog poziva za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na bespovratnu potporu, a temeljem odluke o poticanju otvaranja novih i širenja postojećih poduzetničkih kapaciteta na području Virovitičko-podravske županije, podijelili smo prosječno 16 posto bespovratnih sredstava od njihovog opravdanog ulaganja u investicije, dok je to za projektnu dokumentaciju bilo do 50 posto ili maksimalno 30 tisuća kuna po dokumentaciji", rekao je Tolušić.

U županiji vjeruju kako će ove godine raspisati još jedan javni poziv za ovakve potpore.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙