FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Srpski mediji o referendumu u Hrvatskoj

BEOGRAD, 22. siječnja 2012. (Hina) - Pozitivno stajalište Hrvatske izraženo na referendumu o pristupanju Europskoj uniji u nedjelju jedna je od vodećih vijesti u srbijanskim medijima, u kojima je tijekom cijelog dana u informativnim emisijama sa velikom pozornošću izvještavano o referendumu.

Informacije o rezultatima referenduma na internetskim portalima vodećih beogradskih medija prenošene su "u realnom vremenu", kao i izjave hrvatskog državnog vrha nakon prvih rezultata.

Mediji prenose izjavu predsjednika Hrvatske Ive Josipovića koji je poručio da je danas "veliki dan za Hrvatsku" i po važnosti i po svom rezultatu. Dodao je kako je pozitivna odluka na referendumu definitivno odredila Hrvatsku kao zemlju europske budućnosti, navodi se.

Uz priloge o atmosferi u Hrvatskoj uoči i tijekom današnjeg referenduma, također se ističe kako je izlaznost na referendumu bila mala te da je glasovalo manje od 44 posto birača, a da je potporu članstvu u Uniji dalo više od 66 posto građana koji su glasovali.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙