FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 8. prosinca 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. Zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik na autocesti A1 zatvorena je dionica Vrgorac- Ravča, samo u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom Vrgorac-Ravča (D62) ili Jadranskom magistralom (D8).

Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice. Obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj, odnosno preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj (D1), na dijelu između Knina i Biskupije. Obilazak je preko Drniša.

ZAGREB - Sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Samo ujutro u Slavoniji i Lici te prijepodne u unutrašnjosti Dalmacije umjereno do pretežno oblačno ponegdje uz malo kiše. Vjetar slab, u sjevernim i istočnim krajevima prijepodne umjeren i jak sjeverozapadnjak, na Jadranu slaba do umjerena, a sredinom dana i poslijepodne podno Velebita i u Dalmaciji mjestimice jaka bura. Najviša temperatura od 6 do 11, na Jadranu između 13 i 17 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙