FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 11. studenog 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog jakog vjetra zabrana je prometa za motocikle, autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, dostavna vozila, te vozila s natkrivenim tovarnim prostorom ( I. i II. skupinu) na dionici Jadranske magistrale (D8), od Karlobaga do Sv. Marije Magdalene. Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A1 od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok (ograničenje brzine je 60 km/h) i dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Gorskom kotaru, posebice na dionici autoceste A6 čvor Bosiljevo 2- čvor Kikovica i dionicama autoceste A1 Bosiljevo-tunel Mala Kapele i Gospić-Sveti Rok. Na riječkoj obilaznici (A7) je zbog radova zatvoren južni trak vijadukta Živice, u smjeru Zagreba, Pule i graničnog prijelaza Rupa. Vozila iz smjera tunela Učka (Istra), Opatije i centra Matulja isključuju se na ulaznom kraku čvora Matulji, i obilazno, uz privremenu prometnu regulaciju preusmjeravaju na čvor Jurdani (autocesta A7), a vozila iz smjera Rijeke i Zagreba, u smjeru Pule, Opatije i Matulja idu usporeno sjevernim trakom vijadukta Živice. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Na Jadranu pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku. U kopnenim predjelima umjereno do pretežno oblačno uz mjestimičnu rosulju ili slabu kišu, a u višem gorju moguć je i vrlo slab snijeg. Sunčana razdoblja očekuju se ponajprije u Međimurju, Podravini te Slavoniji i Baranji. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena i jaka, na sjevernom dijelu na udare i olujna bura. Najviša temperatura uglavnom od 4 do 9, a na Jadranu između 14 i 19 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙