FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Olujni vjetar na dionicama A6

ZAGREB, 24. studenog 2011. (Hina) - Zbog olujnog vjetra dionicom autoceste A 6 Rijeka- Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, u oba smjera smiju voziti samo osobna vozila, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.

Jadranskom magistralom (D8) od od Senja do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle ( I. skupina), a od Bakra do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Na autocesti A1 između vijadukta Božići i tunela Sv. Rok brzina je ograničena na 60 km na sat.

Kiša koje se smrzava u dodiru s tlom usporava promet mjestimice u sjeverozapadnom dijelu zemlje, Slavoniji, Gorskom kotaru i u Lici. Kolnici su mokri i skliski od kiše u Dalmaciji.

Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka Drvenik na autocesti A1, od 24. studenog do 5. prosinca, promet je prekinut od čvora Vrgorac prema čvoru Ravča. Obilazak je starom cestom. Od čvora Ravča prema Vrgorcu promet ide nesmetano.

Zimski su uvjeti te je zabrana za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostali moraju imati zimsku opremu u Lici na: D25 Korenica-Karlobag, D42 Josipdol- Poljanak, D52 Špilnik- Korenica, D217 Grabovac- GP Ličko Petrovo Selo, D218 GP Užljebić- Donji Lapac- Dobroselo- Sučević, D506 Dobroselo-Mazin.

Zbog zimskih uvjeta (poledice na kolniku) za sav promet zatvorena je cesta županijska cesta Bjelopolje- Donji Lapac.

Promet teretnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregana na izlasku, a Macelj na ulasku u Hrvatsku.

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je trajekt na relaciji Valbiska-Lopar.

Otkazane su i katamaranske linije Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i Vis - Split.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙