FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iranci odbacuju vezu s uhićenim teroristima u Bahreinu

TEHERAN , 14. studenog 2011. (Hina/AFP) - Iranci su u ponedjeljak odbacili optužbe Maname prema kojima petorica osumnjičenih terorista, uhićenih u Bahreinu imaju bilo kakve veze s iranskom Revolucionarnom gardom.

"Ovakva vrsta neutemeljenih optužbi, samo je ponavljanje besmislenog scenarija koji dolazi iz Amerike", rekao je zamjenik ministra vanjskih poslova zadužen za arapske i afričke zemlje, Amir Abdolahian.

"Nastavak neučinkovite iranofobne politike i povećanje sigurnosnog pritiska neće omogućiti rješenje problema" Bahreina, čiji režim čini najbolje što može da bi ponovno uspostavio povjerenje naroda, rekao je Abdolahian. "Neophodno je potrebno da dužnosnici Bahreina ne bježe od vlastitih problema te da ne iznose ovakve neosnovane optužbe", rekao je Abdolahian za iransku satelitsku tv-postaju Al-Alam.

U Bahreinu je u subotu uhićeno pet osoba za koje Manama vjeruje da su planirali napade u zemlji te da su pripadnici "terorističke ćelije" iranske Revolucionarne garde, koja ih je obučavala, objavio je France presse.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙