FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Listu SDSS-a u 9. izbornoj nosi Slobodan Uzelac

KNIN, 13. studenoga 2011. (Hina) - Glavna Skupština Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) na današnjoj je sjednici u Kninu izabrala svoje kandidate koji će na parlamentarnim izborima biti na kandidacijskim listama SDSS-a za 9. i 12. izbornu jedinicu.

Većinom glasova Glavna skupština SDSS-a za nositelja i prvog na listi SDSS-a za 9. izbornu jedinicu izabrala je Slobodana Uzelaca, druga je Mirela Španić Popović, a treći Nikola Lalić.

Na četvrtom mjestu je Goran Đekić, petom Damjan Berić, te slijede Milorad Delić, Rajka Rađenović, Milorad Tomašević, Slobodan Rončević, Ilija Obradović, Neven Jokić, Mirko Kovačević, Milica Bjelobaba i Mirko Rašković.

Članovi skupštine izglasali su i tri kandidata SDSS-a za listu u 12. izbornoj jedinici (nacionalne manjine). Prvi je Milorad Pupovac, a za njegovog zamjenika izabran je Aleksandar Saša Milošević.

Na drugom mjestu je Jovan Vuković kojega će u slučaju potrebe mijenjati Mira Horvat, dok je treći na toj listi Vojislav Stanimirović, odnosno zamjenski predstavnik Dragan Crnogorac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙