FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 22. listopada 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog jake Jadranskom magistralom (D 8) od Bakra do Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa, za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, dostavna vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom ( I. i II. skupina). Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Gorskom kotaru na državnoj cesti D 203 Brod na Kupi- Delnice, te na županijskim i lokalnim cestama na području Vrbovskog, Delnica i Čabra. Vozače upozoravamo da na put ne kreću bez zimske opreme. Od 22. listopada do 20. studenoga, zbog radova se zatvara državna cesta D 1 Knin-Sinj, na dijelu između Knina i Biskupije, a obilazno će se voziti preko Drniša.

ZAGREB - Na sjevernom Jadranu uglavnom sunčano. U ostalim krajevima umjereno do pretežno oblačno ponegdje s malo kiše, a u Dalmaciji može biti i rijetkih pljuskova. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu mjestimice umjerena do jaka bura, podno Velebita i s olujnim udarima, a na otvorenome umjeren sjeverozapadnjak. Najviša temperatura od 6 do 11, a na Jadranu između 14 i 19 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙