FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 5. listopada 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Slavoniji. Posebice na dionicama autocesta: A 1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, te A3 Bregana-Lipovac, od Ivanić Grada do Novske i od Nove Gradiške do Slavonskog Broda. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Na dionici autoceste A1 Zagreb-Karlovac između 2. i 5. kilometra vozi se južnim kolnikom, dvosmjerno, a na čvoru Ravča zatvoren je ulazni krak u smjeru Dubrovnika. Između Gospića i tunela Sveti Rok na nekoliko dionica vozi se jednim trakom. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Vrbovsko do vijadukta Stara Sušica, sedam kilometara (od 20. do 27. kilometra) vozi se jednim trakom u smjeru Rijeke. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima: Bregana i Pasjak. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Sunčano uz malo oblaka, a mjestimična jutarnja magla zadržavat će se u kopnenom području samo dio prijepodneva. Vjetar slab. Najviša temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙