FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 21. listopada 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog jake bure na autocesti A1, između čvorova Gornja Ploča i Maslenica mogu voziti samo osobna vozila, kao i na dionici Jadranske magistrale (D 8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene. Na Krčkom mostu zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupinu), a na Jadranskoj magistrali (D 8) od Bakra do Karlobaga dodatno i za dostavna te vozila s natkrivenim teretnim prostorom ( I. i II. skupina). Zbog zimskih uvjeta zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u Gorskom kotaru I Lici. HAK vozače upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme.U prekidu je trajekt na liniji Prizna-Žigljen, te katamarani iz Rijeke za Novalju i Lošinj.

ZAGREB - Pretežito oblačno, mjestimice s kišom, u gorju snijegom. U Dalmaciji će biti lokalnih pljuskova i grmljavine. Tijekom dana oborina će slabjeti, u mnogim predjelima i prestati, a na sjevernom se Jadranu očekuje i djelomično razvedravanje. Puhat će povremeno umjeren sjeveroistočni vjetar. Na sjevernom i srednjem Jadranu jaka bura s olujnim udarima, a na južnom jugo u slabljenju. Hladno! Najviša dnevna temperatura zraka od 5 do 10°C, u gorju i niža, u Zagori i na sjevernom Jadranu malo viša. Na južnom Jadranu još veći dio dana od 15 do 19 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙