FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prihodi ACI-ja u devet mjeseci porasli 6 posto

OPATIJA, 19. listopada 2011. (Hina) - Adriatic Croatia International Club d..d. (ACI) ostvario je u prvih devet mjeseci ove godine ukupan prihod od 154 milijuna kuna, što je u odnosu na isto razdoblje prošle godine 6 posto više, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Pritom je ukupni poslovni prihod u devet mjeseci od 152,4 milijuna kuna bio veći za 8,3 milijuna kuna u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje. Od toga je 30 posto ili 45,2 milijuna kuna ostvareno sa domaćeg tržišta, a 70 posto ili 107,2 milijuna kuna sa stranih tržišta.

Tijekom 2011. planirana su ulaganja u ACI sustav od ukupno 75 milijuna kuna, a u prvih devet mjeseci utrošeno je 51,9 milijuna kuna.

Najviše je uloženo u ACI marine Dubrovnik, Cres, Rovinj, Vodice, Jezera, Umag, Supetarska draga i Palmižana, a najviše novca je utrošeno za nabavu novih travel liftova u ACI marinama, za produljenje gatova u ACI marini Supetarska draga, te za sanaciju valobrana i rekonstrukciju sanitarija u ACI marini Rovinj.

Iz ACI-ja navode da je ta tvrtka postigla planirano povećanje kvalitete osnovnih usluga za nautičare te da su već započeli s pripremama za slijedeću nautičku sezonu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙